Vissa dagar påverkad jag mer av nyheter och andras agerande än andra. Vissa dagar är toleransnivån lägre. Ibland tänker jag att löparskorna kommer att slitas ut under denna extrema tid med ovisshet . Tänker också att allt tids nog kommer bli bra och att de som satt andra i skiten kommer få sig en näsbränna som heter duga. Karma. För det finns människor som vänder kappan efter vinden så många gånger så de knappt hittar öppningen. De skiter i hur andra människor påverkas negativt bara de själva liksom gynnas och följer de som de högaktar för stunden. Men vet ni jag tror att när kappan vänds efter för många vindar så går t.o.m. fan på fall och bet. Meningen med allt är att hoppa ned från sin egna presstal och visa omtänksamhet mot andra och de som sårats av kappan och vindarnas alla vändningar. Och den som inte hoppar ner utan står kvar likt en oskuldsfull brud trots otrohetens mantel. Tja, den har missat både tacksamhet och ödmjukhetens odra. Spelar ingen roll hur dominant och slugt en white trash lady styr. Tillslut kommer sanningens vindpust och den egna medicinen slår omkull pedistalen. Och då, ja då kan t.o.m. fan bli religiös. Tills dess jobbar vi andra ihop och enat stärker och hjälper varandra. Det ena verkliga och viktiga på riktigt! Ett mellanmål innan dagens andra promenad. Middag har vilats. Små korn av sk njutningar som idag ses med tacksamhet . Take Care! Kram A.