Ju mer man reflekterar ju mer insikt får man av hur mycket som finns i ens egna erfarenhet. Hemmajobbande helt och hållet dessa dagar och bilen får stå.
Daglig reflektion och tankarna för mig vidare till området bil och hur jag förhåller mig till denna kostnad, tack vare möjligheten att skriva denna text ihop med en kvalitetssäkrad bilverkstad. Tankarna orden och texten är som vanligt mina egn.
En bil behöver sin omvårdnad, reparation och service.
Och det med kvalite och bra pris!

Ni som följt mig ett tag vet att jag under många år inte hade bil, trots innehavet av körkort. Jag trodde faktiskt inte att jag någonsin varken skulle sitta bakom ratten igen eller att jag skulle äga en egen bil..
Hur skulle jag överhuvud taget ha råd med innehavet och reparationskostnader av en bil?

I min värld då, kostade en bil alltid mycket pengar en bil allt som oftast om och om igen gick sönder.. Så tacksam över min förmåga att mer stå bakom ordet utveckling istället för avveckling. Idag är jag inne på min sjätte bil. Så glad över detta och möjligheterna min bil ger mig. Och vet ni jag trivs med min relation med "bilverkstad"!

Men visst är det så att en bil går sönder även 2020 och att en bil kostar pengar även 2020. Oavsett var man bor och verkar så behöver vi alla finna duktiga och kvalitetsskrade bilreparatörer. Det spelar liksom ingen roll var man bor i vårt avlånga land.
Söker vi efter bilverkstad Saltsjö Boo eller bilvård Alingsås, så är det kvalitetsäkrade alternativ till bra kostnad som vi alla behöver. Dels för att våra bilar ska må bra och behöva repareras så sällan som möjligt. Däremot ska en kvalitetssäkrad verkstad setill att bilen servas för att hålla ett gott skick. För bilens välmående och oss ägares trygghet!

 

För mig är det viktigt att jag anlitar en duktig kvalitetssäkrad bilverkstad som vet vad de gör. Tillit och tilltro är viktigt för mig i min relation med bilreparatörerna som servar och reparerar min bil. Det gör mig som kund trygg och besparar mig också kostnader!

Kram A.