Ny dag. Ny torsdag. Och smittan fortsätter. Promenader är som ett nytt mantra . Jag går och går och går. Det är bra. Lyssnar på kloka poddar eller här som igår på promenad med mamma - med avstånd emellan! Det finns så mycket att ta tillvara fast att vi följer myndigheternas restriktioner och förbud. Svårt för den som låter bli att använda sin fantasi flexibilitet och skapa idéer Jag kan bli rädd när jag tänker på att det eventuellt finns människor som lägger energin på att leta kryphål eller möjligheter att fortsätta i samma spår som tidigare! FAN människor dör på löpande band! Saknar mina stora tjejer och man får sakna även om jag inget kan göra åt situationen i dagsläget. Avskyr att vakna med allergin i ögonen o näsan men det känns som en bagatell i allt som sker. JAG VILL KUNNA LITA PÅ ATT VI ALLA TILLSAMMANS HÅLLER SOCIAL DISTANSERING, AVSTÅND, ÄR HEMMA OM VI ÄR SJUKA. JAG VILL KUNNA LITA PÅ DET. För visst är väl ändå mänskligheten och vi svenskar goda? Lägger undan tvekan Take Care! Kram A.