Mycket fix och trix igår gav mitt i allt en fin dag. Går över fönsterna ett efter ett. Ja, jag vet att på det här sättet är det nästan dags att börja om putsandet när sista är klart... men har man som jag öppningsbara 3 glas behöver de tas emellan. Varje fönster känns som ett evighetsjobb av det att putsa.. Och också tätas med nya tätningslister tar sin tid. Ingen superkul syssla för mig. Så därav ett fönster i taget. Två kvar nu bara!
I går blev det samtal med min kusin under putsandet. En check hur det är med släktingarna runt omkring honom och sen genomgång av barndomsminnen. Kul och viktigt samtal!
Fönstret tog längre tid att putsa med telefon och samtal igång, men uppvägdes av samtalet!

Även bilen fick sig en tvättning och strålar nu i sommarskrud!
Alltid lika trevligt att besöka min billeverantör Bil-nilsson i Alingsås , en bilanläggning med hög trivselfaktor och alltid bästa service!! Tog en stund där och gick runt och visualiserade framtid och ny bil medans verkstaden fixade med bilen.
Inget är ju så bra som kombo av god miljö och visualisering!
Så nöjd med att jag tog tillfället i akt!

Känslan att rulla hemåt i min nytvättade bil var skön. Höjde musiken och hade en trevlig stunds allsång med mig själv. Jag får ju passa på liksom, när inga ungdomar är med och ”äger” musikspelaren..

To do listan går sakta men säkert framåt även i Corona krisens tider. Några andra punkter än vanligt bara. Idag varvar jag pappersjobb för företaget med promenad och handling med mamma. Hoppas på mycket solsken ute under den tiden!
Ikväll ska jag leta någon bra serie att kolla.
Har du koll på det och kan ge tips?
Take Care!
Kram A.