Det är enkelt att göda oroliga tankar i nuet. Hela världen är i gungning och överlevnad handlar om liv. Om alla människor, oavsett hudfärg, oavsett vilket socialt trappsteg vi tillhör. Viruset slår bland alla. Värst för äldre och i riskgrupper. Men ändå ingen säkerhet för andra.. vilka överlever och vilka som inte gör det vet vi inte än. Såklart det föder oro. Oro med tillit i fokus över vilka som sköter socialdistansering, avstånd, tvätta händerna och hålla sig hemma när de är sjuka? Vem kan vi lita på? Överlevnad handlar också om oss företagare i nuet . Vilka av oss överlever och vilka inte.. Oron för både ekonomi och liv samtidigt skapar enorm oro. Det är enkelt att nästan bli tokig om man fortsätter goda vidare det tänket... Jag höjer mig själv med att vara nöjd med min insats att hålla social distans och övriga punkter. Stärker min kropp och andra tankar med en promenad. Frisk luft och stegande för kropp och själ. Klokskap i öronen med olika poddar. Överlevnad ett ord i tiden. Eftersträvar det för allas vår skull. Du med hoppas jag! Take Care! Kram A.