Njuter av eftermiddagssolen på min oas till balkong. Äntligen känns skillnaden av vinter och vår i luften. Den iskalla nordanvinden gav vika för varmare västanvind. Åh vilken känsla! Hela jag fick en värme inombords som jag inte känt under hela Corona tiden. Vilket är en månad nu.. !! Go with flow som talespråket säger. Därmed bestämde jag mig till punkt och pricka för att våren är här. Vintern är över och förbi. Förhållningssättet fick segla med och vips ökade kreativitet och de gamla torra ljungen kom bort från blomsterlådorna! Även inomhus gick fick gå i planteringstagen och gula påskliljor fick sitt fokus på borden inför kommande vecka och påskhelg. Fint! Välkommen kära vår!!! Du kan nog inte ana hur välkommen du är med värme och ljus i år! Påminner dig om att det där med högsommarvärme tidigt så att virusarter dör ut. Det är mer ok än någonsin!!! Take Care! Kram A.