Godmorgon vänner! Stärker de goda tankarna med att titta ut och blicka morgonsolen. Blir också glad av nyhetssändningen som säger att svenskarnas förtroende för myndigheterna ökar. Förtroende är inte en självklarhet. Förtroende byggs upp och förtjänas. Förtroendeingivande är inte den som vänder kappan efter vinden. Förtroendeingivande är den som står stadigt kvar. Hur lever vi upp till att vara förtroendeingivande? Kan vi lära av våra myndigheter? Med förtroende kommer handling, tänker jag. Punkterna som myndigheterna gett oss i ansvar att följa ligger kvar. Ökat förtroende och fler kommer följa! Alla tillsammans är något fint! Viktigt på riktigt! Påsklov nu! Hemmastudierna tar paus. Många av sk vanliga aktiviteter för barn och ungdomar är stängda. Hur att aktivera barn och ungdomar i det som är? Tål att funderas på. Nu startar vi denna påsklovsvecka! Take Care! Kram A.