Nämen god morgon! Tisdag idag och en hel vanlig tisdag. Eller inte.. vi är fortfarande mitt i Corona tider & nu också i påsktider. Tror att denna vecka kallas för stilla veckan. Kanske behöver vi en stilla tid nu mer än någonsin? Tid för eftertanke och reflektion, verktyg som kan ge utveckling av egot. Viktigt på riktigt i ett högre syfte. Vad bidrar vi själva med i det? Har du flr mycket tid i nuet ? Varför inte skriva brev eller vykort och posta till människor du tycker om? Att få trevliga överraskningar i posten bland räkningar & reklam är trevligt. Och vem får ett handskrivet brev idag att glädjas över? Den sortens post har tyvärr minskat avsevärt med mobiltelefonens uppkomst. Men faktiskt har jag under de senaste dagarna fått ett guldigt & ett handskrivet brev. Mycket överraskande Kan säga att det handskrivna inte i detta fallet gladde mig på samma sätt som det i guld.. Innehållet i det guldiga kommer senare idag . Jag blev mycket glad över det! Nu mer kaffe Take Care ! Kram A.