(Innehåller reklamlänk till smakbox)

Mer hemma än någonsin.
Mer umgänge med oss själva & enbart de nära familjemedlemmarna. Ja, så är tiden i nuet. Hemmet är vår borg som aldrig förr. Och så får det vara ett tag - för allas vår säkerhet!

Trivsel hemmavid får sig en ny fokus. Alla målen hemma och alla hemma. Tonåringar i all ära.. vore ju ett förskönande av verkligheten om jag skrev att allt var frid och fröjd 24/7..  
My good vad vi diskuterar! Ofta är det just de närmaste dagarna efter helgen de vart i väg som är högt och lågt. Det är som om de varit jasägare på bortaplan och behöver få utlopp för instängda känslor. Tryggheten hemmavid får ta om hand om många otrygga känslor ..Hemmavid behöver många trivsel och påfyllningspunkter för att alltid kunna ta emot allas olika känslor.

Att få extra påfyllning från smakbox med två chokladbitar passar perfekt för extra njutning . För det var innehållet i guldkuvertet jag fick!!

Olika njutningar behövs för påfyllning! Smakbox ger mig och tjejerna julaftonskänsla när boxen kommer varannan månad! Att prova och tillaga mat med på marknaden nya produkter är såååå inspirerande och kul!
Vi trivs som fisken med våra smakboxstunder!

Nästa box har temat ”MATKÄRLEK” och skickas i slutet av april.
Med kod : ANNELIEENG får ni 6st EXTRA PRODUKTER SAMT 20% rabatt på första boxen!!
Värdet i boxen ligger då på ca 620 kr och man betalar 159kr! ENDAST!!!

Testa smakbox du också, emd koden ovan kan du också lyxa med smakboxstunder!
Beställ HÄR !
När vi, tillsammans öppnar boxen, jag och mina tonåringar är diskussioner som bortblåsta . Då ligger spänning glädje och trivsel tillsammans i luften!
Smakbox är en lyckobox att samlas vid!
Njutning för alla på hemmaplan!
Vi längtar redan efter allt innehållet i MATKÄRLEK.
Och chokladen tackar vi för - goda som attan bägge två!
Take Care!
Kram A.