Godmorgon på er! Det har blivit en vana att vakna tidigt även under arbetsfria dagar. Ibland är jag osäker på om jag får ut mer av dagen. Ändå är det just därav jag vill vakna tidigt oavsett ledighet eller jobbdag. Rutinen är väl inarbetad och de få dagar jag är utan alarm så är jag vaken under morgontimmarna ändå. Jag kan definitivt gå i bräschen för att det är nog så viktigt att skaffa sig rutiner och ta tag i sina dagar även om arbetsbefriade gäller för några av er. Det finns alltid möjligheter och andra möjligheter än tidigare. Genom dagligt schema är jag övertygad om att nytt som blir bra kommer att nås. Rensar och skapar mer luft hemmavid. Funderar om det är dags att en gång för alla skapa ordning och reda i stora garderoben i hallen.. än så länge enbart en fundering som jag fyller på med god känsla genom visualisering varje dag. Så nöjd i min visualisering hittills! Kände för mer kreativitet igår och köpte ett par par till färgglada penséer som fick piffa till växterna i några krukor här inomhus. Kreativitet ger utlopp för fler godare tankar och fler idéer. Nu kaffe och citronvatten. Träningskläderna är redan på. Morgon middag kväll och jag är liksom inte utan dem nuet. Snart dax för morgon walk. Men först nyheter och kaffe. Och by the way- Ni fortsätter väl hålla avstånd - 1-2 meter med allt och alla dom är andra en familjen i hushållet! För allas vår framtids skull! Take Care! Kram A.