Idag ska jag njuta av solen. Jobbdag utomhus hela dagen. Även i Coronatider kan entreprenörsvardagen vara flexibel. Håller tummarna för att pollenallergin klarar en rejäl dos av utomhus.. Annars är just en daglig rutin av utomhus och powerwalk något som håller på att sättas. Dessa jobbdagar är en runda per dag så skönt efteråt. Reflekterar över hur mycket fint och vackert som iallafall jag inte tidigare har detaljerat , som finns i vår närmiljö. Visst kan samma runda ge en slags enformighet men också ett verktyg att mer klocka sig med för att hela tiden gå emot att öka flåset. Igår blev det en runda med en av tonåringarna förbi kyrkogården och en sväng till mormors grav. Funderar över vad hon tänker om tiden som är.. Så klart hon har koll på mina ungar och mig från kaffebordet i din himmel. Som den plikttrogna personlighet hon alltid var funderar jag över om hon tycker att vi är nonchalanta? Hon som upplevde krigstider och alltid hållit dig till vad lagar förordningar förespråkat, tycker nog i sin himmel att vi ALLA behöver sätta MER FOKUS på att höja ansvaret i att HÅLLA AVSTÅND samt Att inte samlas i grupp! Visst är det vackert med fina Lerums kyrka mot den blå vårhimlen. Ofta finns det olika vägar i lika väl livet som i vår närmiljö att gå. Med öppna ögon kan vi fyllas med vackert från både omgivning och mötare. Värre blir det med tvärtom att ha den andra sortens ”ögon på sig. Då fyller man sig själv med sågning av allt och alla istället. Fråga dig själv vilka ögon du mår bäst av att bära? Take Care! Kram A.