(Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för smakbox.se)

Tänkte vi skulle orda lite grann om frukostrutiner. Fördelarna med att lägga några minuter på att i lugn och ro inta något som kan gynna oss själva för resten av dagen. Jag vet att ett par minuter kan vara VÄLDIGT MYCKET vad gäller morgonminuterna. Men om vinsten är desto större går det att ta dem tillvara och inta frukost.

Jag tillhör dem som under många år hopade över frukost. Ibland åt jag första målet vid middagstid . Referensen ger mig skillnad i hur jag mår utan frukost och med frukost. Och jag mår bättre med frukost och numera med kaffe.

Visionen för mig är en lyxig uppdukad frukostbuffé där tid finns att njuta av detta länge och väl. För mig och många med mig fungerar det inte att lägga lång tid på frukost. Däremot går det att njuta en stund i lugn och ro om man förbereder dagen innan.

Jag älskar färsk frukt. Att skära olika frukter i bitar som en liten fruktsallad, och ställa i kylen innan gynnar morgonen därpå. Sedan bara att hälla på nån deciliter yogurt el fil och blanda i några nötter. Perfekt start till morgonkaffet.
Tar få minuter att sleva i sig.
Men just de minuterna, att sitta ner i lugn och ro kan ge en extra skjuts av välbefinnande in i dagen

Tipsar här om en A- fil med solmogna hallon och jordgubbar från skånemejerier och en mild blåbärsyogurt från Arla.
Bägge lyxigt goda och perfekta ihop med färskrökt och några nötter.

Men också om tiden mot förmodan blir så knapp att det inte hinns med att sitta ner och inta. Ett glas av likaväl A- filen som den milda yoghurten funkar utmärkt att hälla i sig. Så mycket bättre också för kropp och själ med detta glas än att rusa iväg på fastande mage. Både A-filen från Skånemejerier och fruktyoghurten från Arla ingick denna månaden i smakbox kylt och fryst tillägg.
Ett fantastiskt tillägg till den vanliga smakboxen för den som vill få inspiration och vill testa nya kyl och frys produkter.

Rabattkod: ANNELIEENG ger 20% rabatt på din första smakbox!
Prisvärd möjlighet till utveckling i köket och frukostar!

Beställ HÄR

Take Care!
Kram A.