Vi har alla olika bagage som gör att vi jobbar mer med att utveckla vår ödmjukhet och respekt för andra än oss själva. Pandemin som råder är ett ypperligt tillfälle att utveckla dessa egenskaper . En vinnare är den som tar folkhälsomyndighetens allmänna råd tillvara och följer dem! Precis som vi ska! Oavsett om det ger ditt egna en begränsning så är det vinnande konceptet för att vara full av ansvar att just följa dem! Vi har en framtid efter detta. Hur vill du se tillbaka på det egna beteende? Hur vill du att andra ser till baka på dig och ditt beteende? Som den som tar ansvar som tänker på andra och resultat för mångfald Eller som den fylld av ego som varken gör avkall på kalas eller annat utan enbart kan se vad som kortsiktigt gynnar sig själv i stunden. En otrogen oansvarig omogen jäkel, andra ord. Valet bör vara enkelt och självklart! Påminn varandra, var modig och tacka nej till det som inte är enligt allmänna råden ovan. Att leta kryphål i lagen är av en otrogen karaktär. Ju mer vi tillsammans kan mota den avskyvärda odramatiskt ju färre kommer gå i den fällan . Må bra är till för alla! Och att alla hjälps åt för alla. Nej till att bjuda in Nej till deltagande av inbjudningar - visst är det självklart? Take Care Kram A.