(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.se)

I dessa hemmatider är köket mer eller mindre vårt hems medelpunkt. I köket pluggas det. I köket jobbas det. I köket samtalas det.
Men framför allt lagas och bakas det mat och bakverk också i vårt kök.

Det där med kökstrivsel är viktigt! Och här hemma trivs vi i köksregionen. Men så klart handlar inte allt om kök bara.. Trivsel har inte med materiella ting att göra.. Hjärta och kärlek kommer innifrån och alltid har väl just köket satt sitt trivselbetyg genom detta. Det går liksom inte att tro att man vinner trivsel när man sekunden innan har trampat omkull någon. Det gäller alltid att hålla sig rätt och framför allt låta bli att sumpa för andra.

Tänker att faktiskt små medel kan ge ökad trivsel på hemma plan. I tider som denna när mer tid finns att se över hemmavid kan just köksredskapen ses över. Det skapar trivsel med nya fräscha redskap.

Kanske har du liksom jag också köksmaskiner som inte används. Sälj dem och investera istället nytt och fräscht av de redskap och maskiner som du använder och har användning för!

Själv letar jag stekpanna och kaffebryggare. Vi har liksom slitit ut vår stekpanna. Kanske var den inte direkt kvalitetssäkrad ..  

  

i vilket fall tänker jag nu göra en beställning på en ny fräsch stekpanna som ger ännu mer trivsel och inbjudan till matlagning i vårt fina kök. Är övertygad om att vi har snyggaste köket i stan  ha ha!

 Det är en djungel att hitta rätt stekpanna till våra behov och vårt kök men skam den som ger sig.  

Vad tror ni om denna stekpanna från Bagaren & kocken ?
Vad gäller kaffebryggare finns det mängder att välja på också. Här letar jag också efter kvalitetssäkrat. Och så klart att kaffet bryggs gott! Men dock en sak i taget stekpanna först och beställningen har nu gått iväg!

By the way har jag sagt att jag letar soffa matgrupp och fortfarande inte hittat nya barstolar..?Kul och leta möbler! Också så skönt att rensa ut gammalt och skapa ny trivsel!
Hem ljuva hem!
Take Care!
Kram A.