Börjar den långlediga helgen med kaffe. Inga 3 M, inget annat. Behövde morgonkaffe och reflektion i morse. Inget annat . Jag och mina tankar i en lugn stund innan dagen tar vid med ljudande tonåringar. Jag reflekterar över människors olikheter . Alla vet vi att vi alla är unika och olika. Eller hur? En löptränar medans jag powerwalkar ändå är vi båda ok. Eller hur? En klär sig i blått en klär sig i rosa, ändå är bägge ok. Eller hur? Allt vi gör innan för lagens ramar hur olikt det än är från vårt egna, är ok. Eller hur? Hur kommer det sig ändå att du liksom jag någon gång i livet tänker alternativt agerar mot någon annan som om det vore fel den gör eller säger fast att det är innanför lagen? Jo, för allas, både din min och alla andras hjärnor är korkade muskler som gärna vill tro att att det egna är det ÄNDA rätta! Hur korkat? När tanken om att någon annan hör fel - studera dig själv. Hur kommer det sig att du tycker att personen gör fel? Agerar den innanför lagen? Att gå igenom och utveckla sig själv kallas reflektion, för den som inte visste det. En bra aktivitet gör självledarskap. VAKEN DU JAG ELLWR NÅGON ANNAN HAR RÄTT ATT TYCKA FEL IM NPGON ANNAN SOM GÖR MOTSATT OSS SJÄLVA. Sen såklart att det finns människor som far fram och gör andra illa fast att det är innanför ramen. Ni vet det finns kvinnor som inte håller sig till systraskapet, kvinnor som fäller än annan kvinna dess barn hela familjer för att liksom ta en man i sin ”ägo”. Kvinnor som är så ego, att de far fram med sin dominans och att sitt egna är rätt . De ser inte att de förstör för barn som behöver sin far. Kvinnor som är inom lagen , men ändå sårar sååå många. Och faktiskt fel när deras ego viktigare än barns relationer. Inte ens Corona stoppar deras framfart. De handlingarna kan innanför ramen när barn tas ifrån, det är ändå fel. Mäns agerande tar vi en annan gång. Idag ska jag ta tillvara dagen utomhus glädjas åt grönskan och söka se det vackra i det jag möter i dagen. Det eventuellt som i min tanke ses som fel ska jag ta tillvara på som lärande för fler reflektioner. Take Care! Kram A.