(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Mat.se)

Klämfredag och uppe med tuppen. Skönt att ta till vara och beta av det jag vill och kan i lugnan ro. Ju äldre jag blir sätter jag värde på de lugna tysta morgontimmarna innan dagen sätter fart. Och idag finns att göra. Jag har en hel del punkter som jag gärna ser att jag har betat av innan dagen blir till kväll.
Har ni också en att göra lista för dagen?
Någonting som redan nu gör mig glad och tacksam är att jag slipper tillhöra gruppen som fredagshandlar i livsmedelsbutiken!!
Jag har redan gjort den handlingen och fått den hemlevererad! Alltså det är bland de bästa leveranserna jag vet, de som innehåller mat som fyller upp frys kyl och skafferi här hemma. Samtidigt som jag slipper slösa min tid i livsmedelsaffärer!
Hur bra?

Har du testat att handla hem din mat över nätet?
Det finns tid att spara kan jag säga!
Men också sååååå smart i tiden som är att slippa trängas i affärer!

Du som ny kund får fin rabatt hos Mat.se, 200kr!!! Samt fraktfritt gäller för alla som handlar över 750 kr!!
Hur värt??

Bra är också att oftast kan jag välja att maten kommer redan dagen efter och jag bestämmer själv mellan vilka klockslag leveransen kommer!!
Hur bra?
Att ta sig en stund till kaffet och fylla på sin digitala handlingslista HÄR ger en vinst på både vad gäller min tid och energi. Nästa vecka kan förberedas reda nu!
Låt matleveranser bli en happening hos er med!

Välfyllt av mat och ingredienser i skåpen ökar också initiativen hos även tonåringarna till både matlagning och bakning!

Nu ska jag lägga in några ingredienser på min handlingslista för nästa vecka. Så smart att fylla på den efter hand så slipper jag glömma allt som ska handlas. Allt ligger kvar på listan mellan varven jag fyller på. Bättre än mitt egna minne alltså som då kan minnas annat istället!
Alltså det där med att skaffa sig hjälpmedel som förenklar vardagen det är bra det.
Beställ matleverans du också!
Följ länken HÄR
Take Care!
Kram A.