Icke utsövd men ändå vaken. Söndag, tonåringarna sover och lugnet ligger skönt. Känns skönt med regnig söndag idag. Det där med att vara tonårsmamma och vänta in sina ungar kan helt klart ge färre sömntimmar. Men jag tänker att det är klokt att alltid stå i beredskap för att hämta dem. Jag tror de också kommer ha med sig det som en slags trygghet. Lugn söndag med hemmafix råder nog bot på de få sömntimmarna. Jag tycker också om att få veta av tonåringarna om de haft en bra kväll eller inte. Ibland är de inte lika intresserade av att delge. Igår var tvärtom. Vet ni, det gör mig alltid tacksam. De där samtalen på tu man hand med mina ungar. Igår blev ett längre mitt i natten samtal. Gråskalan utomhus är ett faktum. Morgonreflektion idag Och jag tänker att jag vill lära mina ungar att ta tillvara och ändå alltid göra det bästa av dagen oavsett väder. Ni vet att slänga ut livet på att om och om igen göra samma resor som ändå aldrig leder ända fram till målet är väl ändå helkorkat? Inget jag förespråkar och något jag vill lära dem ifrån. Undrar ibland varför vissa vuxna stör både mina och andras ungars klokskap och goda utveckling. Berätta gärna för mig varför man som ny partner vill stå emellan vad ungar får från sin förälder? Varför måste man lägga sig i så att samarbete för barnens bästa av två föräldrar kapitulerar? Dominans och kontrollbehov är ta mej fan det värsta av den sortens kvinnor som är helt oaktsamma vad gäller andras ungar och systerskapet! Jag lär mina ungar att aldrig bli en kvinna som vänsterprasslar med en redan upptagen partner. Jag lär mina ungar att låta bli att lägga sig i vad en partner gör eller ger till sina tidigare barn. Jag lär mina ungar att låta bli dominans, bestämmande och kontrollerande. Jag vet att de ser vad de har i sin närhet.. Och jag vet att de är sååååå mycket klokare än att ta efter skit. Men jag undrar också varför så många ungar idag inte får ha en god relation ifred med en förälder när nya partners kommit in? Alla ungar, mina som dina behöver först och främst BÄGGE sina föräldrar i samarbete. Nya okloka partners som hellre ser till sitt egna ego än vad ungar behöver stör för många ungar. Tyvärr! Varför vill man vara en sån? Nu kör vi skön lugn söndag. Take Care! Kram A.