Good morning på er! Vilket väder vi har i vårt land vilken värme vilka kvällar och nätter! Så ljuvligt! Förtydligar att Corona tiden fortfarande är här! Ingen av oss går säker, men vi kan säkra upp för oss själva och varandra genom att fortsätta hålla avstånd tvätta händerna länge och väl Stanna hemma utan sociala kontakter när vi är minsta sjuka Hålla social distansering Låta bli att bjuda ihop och delta i sammankomster Endast resa Max 1-2 bilfärd från vårt hem! Restriktion satta av vår regering Självklara för oss att följa även nu i sommartider . Eller hur? Fint uppvaktad med fin fin klänning från Lindex & hårinpackning från Ida Warg. Glad över att vara mamma till fina ungar som vet vad mamman trivs med. Och också att de utvecklar mig, mina fyra juveler till tjejer! Face time med de två stora i brist på avståndet. Bättre än inget även om jag oroas hur länge det ska dröja innan de är hemma igen.. Sp tacksam morsdag att kunna träffas och fika utomhus. Vi var flera sällskap i parken som fikade medhavd morsdagstips. Mysigt! Tänk alltid smakar allt godare utomhus i sommarvärme. Önskade pelargoner och godaste fröknäcke från leksandsknäcke gjorde mamma/mormor glad. En hel dag utomhus känns otroligt skönt. En god uppladdning för ny arbetsvecka! Så idag kör vi på och stärker varandra med stärkande istället för tvärtom!