För den som inte kan sin historia kan jag säga att sommaren kom med dagen idag vad gäller sommaren 1995. Det året var dagen idag också midsommardagen. Ingen vidare värme innan men denna morgon sprack sommaren upp. Solen strålade rejält i tidig morgontimmarna . Och tjocktröjan som jag hade på mig var helt plötsligt för varm. Vilket minne ! Eller hur? Hur kan det komma sig? Jo i den tidiga morgonen stegade jag in på förlossningen på Östra sjukhuset i Göteborg för att 4 timmar senare precis ha fött min andra dotter. Och kan ni tänka det är hela 25 år sedan. Idag fyller hon 25! Min Matilda! Nästan två veckor låg hon längre än sina systrar i min mage. Fin mörk kalufs och runda kinder. Mycket söt liten tjej. Och idag alltså en Fin human ung vuxen kvinna på 25 år. Min dotter! Glad i hjärtat av att höra hennes röst när jag ringde och grattade i morse. Saknar henne och hennes syster innanför Sveriges gränser , även att jag vet att de har det bra i Barcelona. Resan dit som var tänkt att vara i nuet för att fira henne fick ställas in av den märkliga tiden vi är i.. Så även m jag saknar henne här vet jag att hennes syster styrt upp en fin 25 års dag för sin lillasyster. Och jag får vänta med att fira henne tills de är hemma igen.. Den som väntar på något gott., Men ett stort grattis till min finaste 25 åring idag på din dag!! I love you! Hur väder och vind förhållit sig hennes andra födelsedagar har jag inte i minnet. Men vart 25 år är det iallafall högsommarvärme så skönt! Take Care! Kram A.