Vilka dagar hörrni . Himmelska dagar för en sån som mig som gärna fyller mig vid havskanten av vågornas kluckande. Långt ifrån samtalandes röster. Den här sommaren är just detta en njutning och en påfyllning för många fler än jag - eller? Denna sommaren år 2020 bör gå till historien som vändpunkt vad gäller eftersträvan av stora folksamlingar och resande. Eller tänker inte alla så i år? Nä så enkel är visst inte ekvationen. Läser om att ledningen för resebolag som SAS och MT Express tydligen hellre packar fullt än följer myndigheterna. Förvånas över herrarna i toppen. Har vi inte haft nog med avlidna i vårt land pga av pandemin? Tänker vidare på hur många hobbyexperter det finns i ämnet om att rädda människor från smitta. Folkhälsomyndigheten sågas hej vilt på sociala medier numera. Och visst såga på om ni som har helhetstänket i detta komplexa ämne och vet mer än myndigheternas expertis. Men tänk efter först så att du själv har bidragit till ALLT du kan i myndigheternas riktlinje idag.. För har du på ett eller annat sätt letat kryphål och bidragit till samlingar.. tja, då verkar det märkligt att såga Om vi själva letar kryphål och inte följer tja då kan vi inte därefter såga myndigheter eller dödstal Eller? Förvånas över likaväl stora bolags agerande som en småstads strategi. Varför uppmana till folksamlingar på ett torg sommaren 2020. Varför inte eftersträva lugnet? Hallå, det är när man förändrar sig efter tiden som är som man efterlever. Den som håller fast i historien och liksom vägrar nytänkande kommer också vara övergående Byt ut till nytänkande krafter som anpassar småstadens torg tågkupéer och flygplan till lugn utan risker för smittspridning. Attraktion ni vet. Tja, universum har sina lagar och just attraktionslagen har en kraft. Use it säger jag till ledare! Människoliv ör viktiga! Det ligger mer trovärdighet att agera därefter än att uppmana till folksamlingar. Vem vill bli ihågkommen som vad? Morgon walk Och morgon kaffe avklarat. Svettigt men kraftfullt . Back on track att följa rutiner igen. Det finns mer att göra i sommar än så som alltid har gjorts. Bra tänk att leda sig själv och andra dit . By the way - fick en spontan kommentar om att min ligga på bilen var fin. Alltså det gör min dag! Spara aldrig på positiva tänk om någon något. Det gläder när det sägs! Take Care ! Kram A.