Sommar avslappnat ledigt. Skön känsla . Men hörrni, det där med packade sillar på en strand har väl aldrig varit det mest attraktiva eller avslappnande under sommaren? Och i år ??? Nej! Nej! Nej! Packade sillar på en strand tillhör historien ! Många frågar vad man ska göra istället ? Man måste få göra nåt är en fras som hörs .. Men vet ni att alltid göra efter historien ger inte direkt utveckling Vare sig det är Corona tid eller inte. Corona tid kan iallafall vara en blänkare till just nytänkande och mer viktigt på riktigt tid. Tid som gått i en kraftfull fart under hela mitt vuxenliv. Coronatiden ger möjlighet att stanna till. Är det coolt att ha många ytliga vid bordet än få trygga? Är det coolt att vara mitt i smeten i allt som rör sig än att mer ligga under eken med en god bok ? Att stilla ner från ett hektiskt tempo kan te sig svårt och omöjligt för den rastlösa. Corona tiden är då ett ypperligt riktmärke. Inom de allmänna riktlinjerna from myndigheten gäller för alla och en var. Stora grupper folksamlingar är det minsta coola idag imorgon och kanske t.o.m. i vår gemensamma framtid. Det nya coola är att : Ta tillvara stunder med dig själv - utveckla lär känna Få nära där skalet skalas av och ärlighet respekt och kärlek är värde orden Och det där med böcker mina vänner . Ta tiden tillvara och fly in i böckernas värld för dig och din utveckling. En god människa förhåller sig till tiden som är. Take Care ! Kram A.