Det där oförutsägbara, kanske är det ändå det som är livet. Motsatsen det vi tänker planerar och vill ska bli är ju bara just en plan.
Det som blev kan ju bli helt annat eller hur?

Att lära sig förhålla sig till att ta tillvar och inte falla i dålig sinnesstämning för att det som sker, sker utan vår plan.
Är det möjligt?

Jag tror på att öva flexibilitet och tillit till sig själv och sina känslor, respekt och förståelse för att andras tankar planer osv kan vara helt annorlunda än mina egna. Vilket innebär att deras tankar inaktivitet som aktivitet är helt ok precis som mina. Förutsatt att man håller sig inom ramen för vad som gäller att låta andras ting och rivir vara just andras.

Genom att öva upp flexibelt förhållningssätt kan mer tas tillvara. Mer kan helt enkelt utvecklas och läras. Var så säker! Om inte annat är just Corona tiden som är, ett skarp bevis på att planen som fanns kan från en dag till en annan brytas helt..

Här och nu blir det extra umgänge med en tonåring och skåning av broöppning tack vare en väska på vift. Lärt var Jörlanda bussar har sitt säte och tackar dessa för upphittandet och förvaringen! Hade inte flexibilitetens odra funnits med vore jag det utan.

Att den av mig glömda chokladkakan i frysen krympit tyder på att kakan är precis så god som jag anade! Flexibilitet öppnar upp till skillnad mot motsatsen som krymper värden och lärandet!
Take Care !
Kram A.