(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex SE)

 Konstigt det där med hektiska dagar och ändå inga fasta jobbtider.. Helt plötsligt dyker det upp åtagande av det akuta slaget och andan i halsen gör sig påmind.
Hanterar det genom punktlista. Skriver ner i punkter och betar av punkt för punkt, en i taget. Bockar sedan av manuellt. Papper och penna en gudagåva mot stress när de används på rätt sätt.  

Så glad i min senaste skjortklänning. Ni vet känslan att man bara vill bära plagget näst intill hela tiden. Och så här är det med denna min senaste skjortklänning. Jag vill liksom inte ta den av.  

  

Så otroligt skön och naturlig i sin look. Återigen en ny Lindexfavorit i min garderob. Förmodligen inte den sista . In och kika i Lindex sortiment- en fröjd och nu med många många produkter på sommarrea- oh lala så bra! Du hittar Lindex sortiment HÄR

Att ha sköna trivsamma kläder ger mig en god känsla. Faktiskt något som också minnimerar stress hos mig. Sitter plaggen bra kan jag slappna av mer, behovet inte rätta till dra upp el ner. Skönt. Och faktiskt genom åren är just Lindex ett stort verktyg till bästa plaggen för mig. Kolla HÄR 

Mitt tips i dag är alltså en skön skjortklänning & en punktlista, sen flyr stressen sin kos! 
Take Care!
Kram A.