Jobbande förmiddag med ny teknik. Tjena Alena vad bra med zoom. Ska nu sammanställa i vilka ämnen som jag kan ha individuell möten som gruppmöten. Ser fram emot en god mötes höst i det nya. Har också hunnit med en liten reklamfilms inspelning för ett ambassadörsskap . Teknik i all ära - från en god förmiddag till strulande eftermiddag. Bildarkivet har låst sig rejält.. så tröttsamt! Tänker att jag lägger undan mina enheter och samlar kraft att lotsa mig förbi felet genom en stärkande powernapp. I NEED that! Vaken sent som attan igår för att förbereda dagens morgon med min första zoompresentation. Och yes tekniken funkade bra då och så även gick presentationen bra. Goda förberedelser ger trygghet och struktur. Skön känsla . Nu lite vilande istället. Ni vet att släppa det som inte blir som inte blir som man vill. Så mycket lättare att få det som kan vill sen istället Take Care! Kram A.