(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel.se)

Märkligt det där hur mörker regn och kyla så här års påverkar mig med "no kreativitet". Trött från morgon till kväll. Två sidor i en bok och ögonen går i kors och näst intill lika trött efter en stunds powernapp som innan. Trött på att vädret påverkar mig.

Gäller att hålla mig långt ifrån annat som tar energi, ett val jag har, tillskillnad mot att påverka vädret...

Jag förstår att att människor inte längre orkar hålla ut med att hålla avstånd och avstå event och sammankomster för att inte öka smittspridningen vad gäller Corona. Samtidigt FÖRSTÅR JAG INTE HUR DET ENS ÄR MÖJLIGT ATT LÅTA BLI?!
VARFÖR TAPPAR MAN VILJAN ATT VARA EN DEL I ATT MINIMERA RISKER FÖR SMITTSPRIDNING?!
Om inte annat så för andra människors skull.
To be a good human being!
Att göra för sin nästa vad man önskar att den gör för en själv i samma situation!

Ett halvår med Coronapandemi och frågan är vem kan man lita på?
Faran är INTE över!

Att ändra rutiner, struktur och aktivitet tar sin energi och kanske det som också ihop med vädret skapar trötthet.
Idérik och handlingskraftig med nytänk och ansvarsfullhet mot andra och oss själva hur får vi till det? 
Sång, musik och äkta glädje, tv:n piggade upp igår med Lotta på Liseberg Alltså det funkar bra med egen allsång framför tv:n. Det skapar piggelin och god känsla. Glad att Liseberg fått till ett program med hög underhållningsnivå i tiden som är. Behövligt för många fler än jag. Musik kan byggas utav glädje, av glädje bygger man musik.
Lotta på Liseberg ett gott verktyg till godare känsla!

 

 Vad hände med mitt egna långa mörka hårsvall kan jag undra när jag ser Lottas mörka hästsvans genom tv:rutan?

Mitt mörka hår är lika långt ifrån mig idag som en utomlandssemester denna sommaren.
Väl medvetna val bägge två.
Bra det där med medvetna val.

Acceptans av det som är och det gäller att ta ansvar så att trygghet skapas. Morgonpromenader funkar i ur och skur här hemma med minnen av detsamma fastvid medelhavets strand i värmande sol.

Mitt långa mörka hår är utbytt och jag tiden är rätt för kort och blondt. Precis som tiden är rätt att ta ansvar i pandemin som är.
Även håret, av blondt och kortare karaktär behöver stärkelse och trygghet. Ska nyttja dagen till god hår omhändertagande. Tror det kan bidra till ett piggare jag också. Check this: Massor av goda hårprodukter ( och andra också) med upp till 60% rabatt hos NordicFeel.se. Du hittar dem HÄR

Ni vet den där känslan av rent lent hårsvall- den ska jag förverkliga idag! Favoritmasken från L'OREAL vårdar skyddar färg. Och bästa den gör mitt hå mjukt och glansigt. Finns bland rea produkterna HÄR
Det gäller att påverka det man kan!
Take Care!
Kram A.