Precis som andra dagar och perioder finns det också under denna Pandemi tid saker att vara tacksam över. Och just att jobba med tacksamheten är en grund i välmående och kan också ge möjlighet till ett slags nytänkande. Nya tankar nya idéer och nya aktiviteter behövs definitivt i dessa tider! Livet fortlöper med många fina saker som tex avslutningar och födelsedagar, fast att tiden är annorlunda. Ytterligare en i syskonskaran har nu passerat 18. Och yes det fanns annat att ta tillvara än just kalas. Värdesättande av tillsammans och på tu man hand i den lilla familjen och inhandling av födelsedagspresenter. Knoll och Tott på turné . Härlig känsla som mamma när det allt som oftast och mer och mer är utan tjivande de två emellan. Små har blivit stora och mer lugn förståelse och klokskap två systrar emellan känns bra. Ett fantastiskt resultat som alltid har eftersträvats för mig som enastående singelmamma. Och mer och mer är vi nu där - i det önskvärda resultatet. Vad vill jag säga med det. Never ever Give up! Och en mamma kan! Och här ligger hon då likt prinsessan på ärten, dagens 18-åring. Och här ska sovas skönhetssömn framöver! Högt mjukt och brett var kriterierna för födelsedagspresenten. Och yes, 140cm bred säng kommer med leverans i augusti. Och innan dess kommer en soffleverans från samma affär. Det börjar bli tradition och årligen återkommande med sommarleverans från Mio i Alingsås. Snart har deras sortiment möblerat varje rum i vårt hem! Hur som- nöjd 18-åring väntar ihop med mig nu med spänning på leveranserna! Födelsedagsmiddag efter önskemål kändes välbehövlig efter shoppingrundan! Utomhus med avstånd. Vällagat och väl tilltaget blev det med både middag och dessert! Ytterligare ett pluss i kanten av dagen-Att menyn passade bägge ! Tacksam mamma! Mätta belåtna efter en lugn och mysig sittning. Firande av födelsedag 2020 var helt utanför vad historien tidigare bjudit på hos oss. Men nog så mysig! Ett tillvaratagande av dagen inom ramen för vad som får göras och känslan var med hela dagen! Min fina lilla tjej har nu blivit stor ! En klok tjej- ansvarsfull fylld med bra värderingar. Stolt och tacksam över det och över dagen tillsammans. Nytt tänk nya aktiviteter och ny njutning. Fullt möjligt! Det är vi själva som fixar det för just oss själva. Hur vi gjort i historien tillhör just historien. Nu är nu och värt sitt tillvaratagande efter de förutsättningar som ges. En 18års dag som vi var överens om satte sin prägel på nytt som kan föras med in i framtiden. Take Care! Kram A.