(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för LloydsApotek)

Coronatiden har fört med sig andra diskussioner och nya produkter för oss att använda. Så även i min lilla familj. Som singelmamma med tonårstjejer vore det märkligt om vi var överrens i allt nytt, i tykande och vad att använda eller inte. Vilket faktiskt är ok! Det som inte är ok i beteende är att inte respektera och inte heller vara intresserad av vad en motspelare har att säga. Jag försöker bidra med och lära mina tonåringar att möten med andra människor med lyssnande som verktyg skulle kunna vara det mest lärande i hela livet.
Vad tror ni?
Att man sedan ibland måste ge vika för att det gunnar välmåendet hos någon annan, tja viktiga familjebeteenden som ständigt behöver övas.

Har ni många diskussioner med era tonringar eller låter ni dem alltid få sem de vill för att landet ligger lugnast då?

När nytt apotek ploppade upp i annonseringen checkade jag genast av sortimentet. Apoteksprodukter har i dessa tider blivit nog så viktiga för mig och för oss.
Kolla in sortimentet hos LloydsApotek HÄR

Miniflaskor med handsprit- finns nu alltid och jämnt i vår vardag och i våra väskor. 
Alltid med liksom!
 
Ett helt nytt beteende som inte funnits hos mig eller tjejerna innan Corona.
Faktiskt är jag tacksam över att ha lärt mig stoppa in detta nya! 
Det tog ett tag men nu är vi överrens om det! 

Hur som sökte jag återigen efter munskydd, en produkt som varken finns i lager ute i butik eller på nätet- tänker att det kan vara läge att ha tillhands. I dagsläget vet jag ju inte om och när jag kan behöva det. 
Faktiskt även detta en helt ny tanke för mig!  

Döm om min förvåning när jag såg att det fanns tillgängliga engångs munskydd!
Och hörrni-nu finns de redan hemmavid i fall om att!
Får någon av oss smittan kanske ett munskydd på iallafall kan minimera dropparna ut till övriga familjemedlemmar.. 

Suveränt snabb leverans gjorde att jag från den ena dagen till den andra hade mina varor hemma!!
Hur bra??

Förutom munskydden bestod den av tandskölj och allergi medicin.

En beställning av vardagsviktigt alltså! 

Lloydsapotek - HÄR
Munskydd- HÄR
Tandskölj- HÄR
Allergitabletter- HÄR 

Som sagt supernöjd med den snabba beställningen och att nu ha munskydd om det skulle behövas! Länkar till mina vardagsviktiga produkter hittar du under bilden ovan
Glömde handsprit, så det får snart bli en ny beställning!
Take Care!
 Kram A.