Kikar in in här i kvällningen för att ge ett litet filmtips. Playtjänster en gudagåva tillsammans med kanaler som gör möjligt att se på film närsom. Och film är bra. Kan framkalla all världens känslor under 1,5 timme. Super när de där väl gömda ofta negativa känslorna får en gratisskjuts till att komma ut. Inga känslor mår bra av att kapas av och gömmas. Det finns så mycket onödigt beteende som slår krokben på oss själva som grundar sig i avstängda obearbetade känslor. Överkonsumtion av tex alkohol, mat, shopping, sex. Beteenden som kortsiktigt frigör vår energi på något sätt men på längre sikt fäller oss, ofta väl dessutom. Nog om det. Men så här i Pandemitider finns det massor av filmtitlar genom platstjänsterna att beta sig igenom. Film kan också ge god underhållning. Vilket kan behövas i tider som denna. Nu till filmens värld Som en dans- en fantastiskt fin film. En må bra komedi med både glädje och sorg. Och yes, mina tårar rann av både sirlig och glädjande karaktär om vartannat. En verkligen sevärd film. Och vem vill inte börja i dansgrupp efter att ha sett filmen? Som en dans- TV4 play. Mycket sevärd! Take Care! Kram A.