Så var det dags att snart vända blad till ytterligare en vecka. Vet att jag inte kan påverka men saknar allt lite varmare vindar. Ni vet när fröken väders vindpustar sveper över jummet. Och inte som nu! Försökte parera solen och molnen i tishirt och shorts men Hujedamig mig - nordanvarning på den! Och lite så är ör det som om det har smittat av sig. Visst sjutton blåser det kyligare vindar ute i samhället i igen. Ett steg bakåt tack- vi har fortfarande pandemi och smittspridning! Att resa land och rike runt må vara tillåtet, men nödvändigt? Jag kan förstå att folk och fä vill utanför dörrarna efter dessa månader med socialdistansering - men för fasen vi har ett ansvar mot varandra också. Är vi inte benägna till att hålla avstånd kan vi hålla oss hemma. Precis som vi gör med snorig näsa eller hur? Varför behöver man bege sig till miljöer där avstånd är svårt att hålla?Och jag bara undrar vad är det för fel på att vara hemmavid denna sommar och semester? Balkong och altanhäng i småskaligt antal är väl ändå så mycket mer personligare än att stå och knö i en bar likaväl utan som med pandemi? Att i lugn och ro njuta av sitt hem. Finna de små vardagliga tingen att vara tacksam för- Sommen ren avplockad diskbänk och glittrande guldkran när man kommer upp morgontrött i den tidiga morgontimmen. Mycket tacksam för en singelmamma med sommarlovslediga tonåringar som gärna vänder på dygnet. Och mer- ligga på soffan och kolla på serier till ögonen går i kors fram på småtimmarna. Utan att man behöver oroa sig för att man ska upp och jobba. Funkar för den som har en soffa - vilket vi inte har i nuet , men snart så är en ny på att ingående. Hur som den hör sommaren kan vi öva in att vårt hem är vår Borg- trivselborg! Gjorde huden lite mer redo för en ny vecka. Gott att känna sig väl rengjord ifall solen kommer tillbaks. Välkomnar nu ny vecka. Ganska öppen med några enstaka fasta punkter. Sen har jag en sjujäkelens to-do list att plocka punkter på efter hur känslan är med. Bra det där med en lista att följa efter känsla och inte efter måste . Take Care! Kram A.