En regnig sommardag. Mer höst än sommar. Känslan ruggig när jag drog på mig min svarta regnkappa. Raskt stegande i en halvtimma och därefter en skönare känsla. Skönt. Förstår egentligen inte varför jag och många med mig väljer bort rörelseglädje vissa dagar, när t.o.m. en rask promenad på 30minuter gör gott för kropp och själ., Visst är det underligt? Livet är underligt. Hur väl det planeras eller hur väl vi vet vad som är bra för oss, så vet ingen av oss om det blir av. Det är ända vi egentligen har är här och nu. Väl värt att ta tillvara alltså! Oavsett väder vind och Corona. Förstår fortfarande inte val att leva mer som innan Corona än i nutid med acceptans av att Corona skördar liv... Varför låta bli avstånd när det kan rädda liv? Glad är jag iallafall över ett fint kungahus och en fin kronprinsessa som definitivt satte sin prägel på att vilja följa folkhälsomyndighetens allmänna råd på sin födelsedag! Strålande att hon, vår kronprinsessa som är i toppen av allt, förutom kungen då. Att hon går i bräschen och verkligen visar att hon följer! Väl värt att ta efter för er som letar kryphål för att hitta all världens möjliga och omöjliga tillfällen till att bjuda in och fortfarande samla ihop till event. Ställ om, acceptera och ta vara på nuet efter det som är!! Gäller för er också och kommer i sinom tid bli ett högre väl ihågkommet resultat än kryphålsletande. Livet här och nu bjöd i kvällningen på ett sorgligt besked om att jordelivet inte är för evigt. Vet att vi alla vet det så väl. Men ändå så sorgligt när någon lämnar för gott. Och så sorgligt när det är för ungt. Sänder iväg mina tankar fyllda av värme & styrka dit de behövs. Jag tror på det där med tankarnas möjlighet att känna och kunna ge. Sorg , en lika stor del av livet som glädje och så viktig att känna klart. Väl värt att öva sig i. Det kan bli så dumt när avstängd sorg kommer ikapp och begränsar livet. Nu ska jag se på ett klipp om högkänslighet - lär mig mer och mer om detta personlighetsdrag för varje klipp jag ser och varje sida jag löser. Och samtidigt lär jag mer om mig själv..Intressant... Ta vara på livet, här och nu. Take Care! Kram A.