(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Björn Borg SE)

Jag tror på samarbete och jag tror på förändring. Men jag tror inte på dominans och oärlighet otrohet och falskhet. Beteendemönster som ger avskyvärda resultat för fler en det egna egot. Att förhålla sig till människor som far fram med övertramp som ovanstående är svårt. Vi har alltid val att följa i otrohetens anda eller att stänga dörren till det och fortsätta stega mot trygghet som tex goda samarbetspartners kan . Gränsdragning oerhört viktigt för den som blir trampad på av ohederliga steg. Sök vidare och andra vägar än de som inte värdesätter dig. Och du som stegar med otrohet och falskhet förvänta dig aldrig någonsin att den du trampar till finns kvar där för dig. Då lurar du dig själv

By the way funderar på att klicka hem några nya kvalitetssäkrade plagg från Björn Borg i nuet. Jag verkligen älskar kvaliten på kläderna därifrån. Känns som en bonus att i nuet kunna hitta flertalet fina plagg på mycket prisvärd sommar rea:

Vad sägs som att lysa upp höstmörkret med en fina rosa hoodie? 

Du klickar enkelt hem den HÄR

Eller är du mer som jag och tänker att svart alltid är bäst och tidlöst?
Då hittar du den i svart HÄR

Hur som Björn Borg SE bjuder på bästa kvalite och en bästa rea i nuet. Fler produkter finner du HÄR

Take Care!
Kram A.