Gamla tankar = gammal skit.
Finns det någon sanning i detta?

Joho då, allas våra hjärnor är mycket lata muskler.
Vi tänker över 60000 tankar per dag och vet ni vad knappt 5 % är nya tankar!
Resten ja, det är gamla invanda tankar. Ibland bra tankar som att ställa mjölk i kylen och inte i skafferiet. Ibland rena skit tankar. Tankar som vi ärvts in i av historien innan oss. Vi själva har enbart övertagit dem omedvetet och vet egentligen inte om de tankarna medför de rätta valen för oss.
Vårt egnaansvar ligger alltså i att identifiera om tankarna vi när på leder oss själva vidare dit vi vill i livet.

Polerade fönstren igår.. i regn.

Omöjligt för mig att göra i tidigare vuxenliv. Idag helt ok. På 0 tid blir mina centrumfönster full av avgaser, så några regndroppar hit eller dit spelar ingen som helst roll.

Däremot behåller jag gärna tanken om att olika krukor i olika färgskalor i fönstret ger ett rörigt intryck.. Likaväl som det passar bättre för mig att hålla mig till gröna växter. Färgskalor får finnas tidvis i form av snittblommor i vas. Jag tror att högkänsligheten i mig ger ett rörigt intryck med många färger..

Millimeter jämt i fönstren är arv från mormor och mamma.
Stilrent och snyggt alltid i mammas fönster! Och tankarna till det passar där.

Idag har jag skalat ner de tankarna och behållit det som är viktigt för mig.  Bort med dukar och justerat krukorna mer åt sidan. Och ja om nu mormor aldrig polerade fönsterna när det regnade, så för mig som är en känslomänniska och tidsoptimist så är det en möjlighet.Att ta tillvara rätt tillfälle utan att bli uttråkad och innan tiden "liksom går ut"

Och den aktiviteten fortsätter idag, ha ha. 3 fönster till står på tapeten. Och ja, det regnar ute.. Men förstår ni- imorgon är det dax, imorgon kommer soffan! Som jag längtar!
Välkommen höst med nya inredningsdetaljer!
Är ni nyfikna på vad jag valt??
Take Care!
Kram A.