( innehåller reklam för Björn Borg SE)

Är det något som jag avskyr så är det kyliga vindar. Lika väl fröken väders som mänskliga. En kylig kastvind skapar gåshud på hela mig. Samma resultat får jag när mänskliga faktorn söker vinna popularitet och bakomvarande kyla tränger igenom.

Egon styr oss alla, men kyliga sådana som gör illa världen, skapar orättvisa, och tror sig vara för mer än andra. Jag blir likaväl förskräckt, rädd som förbannad när den kyla kör helt över andra människor som om de har mer rättigheter än andra!
Inom mig vet jag så väl att ingen framgångssaga nås avsånt beteende.
Självförtroende utan självkänsla - finns så många oframgångsrika beteenden som skapas av den ojämna kombon!
Ett är att man kör över alla och envar. Allt ska gynna en själv. Och man kan gå över lik också. Söker alla kryphål i vägen för att röja undan ett nej. Spelar ingen roll om det är barns som vuxna. Egot ska stimuleras & de liksom "kidnappar" barn som vuxna med sitt. Men vet ni jbland lyser solen med sin frånvaro länge länge och sen så, efter regn kommer solsken heter det ju, så kommer den igen. Den varma ödmjuka solen full av medmännsklig värme!
Då räcker det att skrapa lite på luftslottet som byggts upp och det rasar. Solens strålar som sprids av fröken väders värme och människor med självkänsla och medkänsla ger kraft.

--------------------

 Stegar stadigt i mitt nya powerwalkset som jag visade på fb häromdagen. Så jäkla nöjd! Shorts och luvjacka kommer fungera superbra och tryggt långt in i höst som basplagg vid stegandet. Kollektionerna från Björn Borg håller alltid top noch!
Bästa plaggen till bästa sommarpriser i nuet också - kolla in HÄR


Hur snyggt är inte detta att stega i så säg???

Påminner att håll koll på de egna stegen så att de stegar dig åt rätt håll. Att vända kappan efter vinden är väl förlegat och inget att vilja uppnå 2020!
Take Care !
Kram A.