Dagar som nätter när sommaren är som bäst. Så är tiden nu. Utomhus dagarna i ända och viljan att gå in finns inte . Solen och havet ger energi . Det känns i huden och det känns inombords. Evigt tacksam för dagar som dessa! Och i tiden som är tacksam för att vara handlingskraftig nog att leta smultronställen utan trängsel. Det är bra att vara tacksam för egna egenskaper! Glöm inte det! Tipsar om att lyssna igenom årets sommarpratare . Oj, så många lärdomar dessa pratade bjuder på!! Bra att ha i öronen lite här och där som tex vid morgon och kvälls stegande. Eller kanske vid morgonkaffet el eftermiddagsmål. What ever , lyssna igenom programmen ta in och lär det du kan lära. Dagens sommarpratare för mig blev 2 avsnitt Anna Bennich om relationer förlust och ofrivillig ensamhet. Mycket intressant och givande program! Sen blev det Klara Zimmergren om bla skilsmässor och att allt blir bra till slut. Också det ett mycket bra program! Imorgon massa sommarbilder och annat blandat! Ta det nu lugnt i sommarnatten . Det är en varm skön sommardag i morgon också! Take Care! Kram A.