God afton på er. Har ni tänkt på hur en god vy kan sätta sig på näthinnan på oss? Den kan liksom ätsa sig fast. Och frågan är om en god vy som sitter där i vårt mind behöver vara en sanning eller kan den goda vyn vara enbart en föreställning? Jag tror faktiskt inte det spelar någon roll om en god vy som vi befäster är sann och upplevd eller inte. Bara det goda som vi befäster sitter där som attraktion för att ta oss dit. Den här vyn är sann. Helt sann från idag. Upplevd under många sommardagar genom historien. Och just idag gav den mig en helt vindstilla vy att bära med mig som ännu mer attraktion för att om igen uppleva återigen. Vissa platser, vissa människor bär vi med oss på ett gott sätt för att stega oss emot dem till ett återseende. När och var hör vi klokast i att släppa - attraktionen styr oss. När tiden är inne är vi i mötet igen. Så därav befäst det goda så det är dit du tar dig! Take Care! Kram A.