Frukost vid havet. Idylliskt och rofyllt. Havet ligger stilla framför precis som den orörda dagen. Bägge tonåringarna är med i dag. Även om det då tar sin lilla tid att komma iväg, så är det mysigt att ha dem med. Nyss vaknade på hemmaplan, sedan sovandes i bilen. Och kan ni tänka redan har de somnat om. Kanske är det det som påverkar min rofyllda känsla- deras närhet och sovande lugn? Ni som själva är tonårsföräldrar ni vet hur landet kan vara som en berg och dalbana som tonårsmamma. Väder rapporten visar ett riktigt somrigt avslut på sommaren 2020 kommande dagar. Och jag tänker ta dem tillvara väl. Kaffe och bulle på klippan blickades ut mot hav båtar och bryggor. Jag fyller mig! Ju mer jag är i vyn ju mer befäster jag den till att always be on my mind. Det som finns på min to do list får helt enkelt stå kvar där tills nästa vecka när regnet ska falla igen dag efter dag. Märkligt val för vissa men val som känns mycket bra för mig. Ni vet känslan, den egna känslan, den ska man följa och ta till vara på väl! Nästa vecka är en ny vecka för nya beslut! Take Care! Kram A.