Återigen en bedårande morgon vid havet. Mitt hav. Ha ha nej, så väl är det inte men i allafall ett smultronställe som jag väl högaktar. Mer och mer förstår jag hur lyxigt det gör mig mej med upplevelser som är i avstånd till att sova hemma är möjligt. Kan det vara så att Corona behövdes för mig att hitta den hemmakära person jag i grund och botten är. Min säng, mitt badrum. Så skönt att nyttja! Dagarna här och kvällarna hemma. På sitt sett stressande med långa dagar utan att göra något. Mer än att andas in vyn och njuta av sol och bad förstår. Rofyllt men som sagt tendens av stress genom att bara koppla av. Så nyttigt för mig att öva det fler dagar i streck! Att det ska vara så svårt att liksom stänga av Hjärnkontoret. Har ni också känt av det lediga dagar, att hjärnan hoppar fram i vad som komma skall och vad som bör göras? Detta fast att man gjort ett medvetet val i att inte vara i det än..Märkligt! Enkla måltider som smakar superduper i havsvyn. Kan tipsa väl om laktos fri kvarg i vaniljsmak! God som attan och bra för magen! Tonåringarna har som sig bör redan somnat om . Faktiskt med intagen frukost innan. Lugnet ligger i luften. Idag ska jag vara helt i ett avkopplande mood. Jag behöver det för nya val, för nytt förhållningssätt. Om du är ok är jag ok. Den svage är alltid den som bemöter som om inte någon är ok. Don’t forget that! Take Care ! Kram A.