Det där med känslor kan spela oss alla ett spratt. Det bästa läget att fatta beslut i är i ett neutralt lugnt känsloläge. Ändå strävar vi efter ett ” kickigt” glatt läge allt som oftast. Märkligt när det inte alltid gynnar vårt beslutsfattande.. Förändra och påverka vår egna känsla till det bättre är ett ansvar vi alla har mot oss själva. Fake it until you make it! Vilken anledning finns det att gå in på jobbet arg som ett åskmoln efter att ” gubben med hatt kört långsamt framför dig? Eller att en morgontrött tonåring kallat dig både det ena och andra? Ingen som helst vill jag lova. Går du in på jobbet med den känslan efter den färden eller den morgonen har du också tagit med dig gubben med hatt eller din illmariga tonåring in på jobbet och låter dem ”kapa” din känsla och sinnestillstånd. Så onödigt! De kommer inte göra nytta där! Det lovar jag! Däremot kan du ta kommandot själv. Bestämma dig för att sätta på dig ett leende när du går in genom jobbdörrren. Andas in leendet så att det känns i hela kroppen. Och vips har du tagit tillbaka din känsla och sinnsestillstånd Leendet på läpparna kan skapa grund i att hitta lugnet. Leendet öppnar upp så mycket mer vid möten med andra istället för strama mungipor. Fake it until you make it om din känsla är av negativ art som för med dig handlingar efter den. Påminner om att aktualisera sitt CV. 85% trivs inte på sina jobb idag. Är du en av dem? Ta tag i ditt cv och ta dig vidare till miljö som påverkar dig väl istället! Take Care! Kram A.