(Reklam för Mat.se)

Det är verkligen en fröjd så här i början av veckan att ha ett påfyllt kylskåp utan att lagt massa onödig tid i affärer. Allstå att handla livsmedel på nätet sparar både min tid och energi.
Som jag älskar det!

Bägge tjejerna får inkomma med ingredienser till sina middagsdagar, vad de har för frukost och mellanmålsönskemål.
Sen knappar jag in min beställning efter deras listor, vad som finns i skåpen och vad som behövs för mina matdagar och påfyllning av tex basvaror.
Sen är det klart!

Jag vet inte om ni kan förstå tiden som sparas på detta och även att försöka få bärhjälp av trötta tonåringar. 

Hur glädjande är det inte sedan att dagen efter öppna ytterdörren vid ett plingande och kassarna med matbeställningen står utanför dörren!!!

Alltså tjena allena vilken lycka! Bara att plocka in i skåpen.

Jag kan nog säga att det bästa med Corona tiden har varit att jag lärt mig att handla regelbundet hos Mat.se och att jag alltid handlar för över 750kr som ger fraktfritt. Ungefär varannanvecka blir det en beställning för min del. 
Faktiskt har detta handlingssätt fått mig att tycka det är roligt att handla livsmedel! Jag tror att det har med tidsåtgång och att slippa köer och trängsel. Lägger till smidigheten att fp varorna hemlöevererat till ytterdörren och så!

Sortimentet hos Mat.se hittar du HÄR 

Och vet ni när jag sitter där i lugn och ro framför datorn och gör min beställning hittar jag för mig nya produkter och varor som jag förmodligen aldrig slängt ett öga på i en fysisk affär bland ljud och människor.
Så nice verkligen!!

 

Avslappnat skönt i den mörka septembernatten.
En välfylld kyl och påfyllt skafferi på ett sätt som besparat mig tid och energi. Tid jag istället har kunnat lägga på att fixa och trixa här hemma.
Ett nymålat hem spär på den sköna känslan.

Klockan är över midnatt igen..!
Upp tidigt imoron och yes, det där med sömnen är något för mig att ta tag i..

Men nu är det iallafall dags att blåsa ut ljusen och släcka ner. Kanske har den välfyllda kylen dragningskraft i den tidiga morgonen så att jag lättare kommer upp imorgon..  

Take Care!

Kram A.