(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Björn Borg SE och Lindex SE)

Alltså nej, det där steget ut för en powerwalk är inte bara enkelt. Igår vindade det från alla håll och kanter. Dock ingen direkt kyla...

Men ändå gränsfall för att vindeska skapa öronsprång om inte mössa åker på som skydd snart.

Och efter en heldag i skolans värld var känslan mer för att slänga mig på soffan och blunda fram till middagen serverades. Ja, precis det var inte min middagsdag igår!

Som ni ser bet jag i det sura äpplet och stegade mig ut iallafall. My good vad det vindade!

Vet egentligen. Inte det avgörande för att stegandet blev av men det ligger något mer i resultatet av känslan efteråt än själva rundan.

Jag vet så väl att jag inte är färdigövad för att ett varaktigt resultat ska sitta . Så jag är mycket stolt och tacksam över varje stegande jag hör. Varje powerwalk är ett steg närmare det varaktiga resultatet av att med automatik ta min dagliga powerwalk och inte tveka.

Och det är långa byxor för gott nu mina vänner. Frysa är inget som har dragningskraft på mig. Mer kläder på istället för att motverka. Min bästa träningsjacka från Björnborg.se funkar prima fortfarande. Vilket strålande köp detta var!!

Tror jag ska komplettera med lite nya underkläder nu när Lindex har 15% rabatt på ett köp. Vill känna mig lite "ombonad" närmast kroppen under denna årstiden.

Håller ni med? 

En varm dusch efter stegandet och sen middag blev superbelöning. Känslan var mycket god!!

 

Jag hoppas att den håller för att sporra till en eftermiddagswalk idag också.
Bara för att jag kan och att jag vill.
Och inte minst för mitt önskvärda resultat som drar i mig.

Take Care!
Kram A.