(innehåller annonslänkar)

Hörrni det kan tyckas mörkt och ruggit ute numera när höstmörkret faller. Lägger man då till den gråmulna himlen och regnets ihärdiga smattrande från morgon till kväll denna helgen, är det lätt att hänga läpp. Men vet ni, att fixa till det inomhussköna, öka trivseln inomhus - det hör hösten till!

Inredningsdetaljer behöver inte kosta skjortan. Ta för vana att kolla under erbjudande eller rea flikar. Min soffa köpte jag just under ett superbra erbjudande.

Egentligen handlar allting inte heller om att köpa nytt för att bli trivsammes. Med ett hållbart tänk kan vi sälja det som inte ger trivsel och köpa det vi vill ha av någon annan som tröttnat på det. 
Sen kan man också ha en något dyrare möbel i fokus och secon hand och billigare detaljer runt om. Inredning går att blanda hur som. Enda viktiga är att det skapar trivsel för den som bor där. Att vara och en av oss skapar trivsel!

 

Och så här är det vi går mot ännu mer mörker och inomhus under kommande månader - klart vi då behöver ett trivsamt hem! 

En matta såld och en ny köpt. Bock, bock i todo-list. Kommande vecka står gardiner stolt och soffbord i fokus. Leta! Leta! Lwta! Och nej jag är inte 100 på vad jag vill ha. Men förlitar mig på min känsla att när det rätta stöts på då känner jag det. 

Tills dess mys i hemmets lugna vrå ändå 

 

Take Care! 
Kram A.