(Innehåller reklam för
Åhlens, Yves Rocher, Glossybox)

Hela veckan har jag gått runt med håret i en tofs. 
Och nej trivseln har inte varit hög om ni trodde det. Men ni vet - den som väntar på något gott, härdar ut. Och idag - äntligen- är det dags för klipp och slinger. 
Ska bli sååååå super skönt!

Över 3 månader sedan som jag var hos frisören. Och faktiskt har jag inte gjort någonting själv i håret sedan dess. En av få gånger som jag inte fixat själv! Jag brukar alltid efter ett tag klippa eller färga om. Men trots sommarsolens slitage på färg och toppar har jag ändå känt att det inte har behövts den här gången.
Nöjdhets känslan från frisörbesöket har suttit i länge, så skönt!

Jag är ingen som kommer springa ner dörrarna hos frisören. Att få till snygga slingor och frisyr som funkar i minst ett kvartal är perfekt. Då slipper jag hafsa ihop något ojämnt hemmavid med mina amatör fingrar.

Nedan ser ni det då nygjorda håret.

Och frågan är denna morgon om jag ska ha samma färgskala och frisyr?
Varför ändra på ett vinnande koncept?

Men... 

Kanske ska jag slinga något mörkare ?
Kanske mer höstkänsla i det än blont?
 
Spännande timmar denna väntar iallafall denna lördagförmiddag till ett färdigt resultat!

 

Så klart ska ni få se det här!! 
Take Care! 
Kram A.