(Innehåller reklam genom annonslänkar för Bubbelroom.se)

 

Ibland gör man vissa kap.
Ni vet inköp man liksom inte innan visste kommer bli som handen i handsken för oss.
Min bil är ett sådant kap.
Den får mig att trivas bakom ratten. Idag fick den också sin vinterskrud.
Tidigt för att vara mig att fixa det redan. 
 

Men det gäller att passa på att fixa när kombinationen av ledig däckbytartid och lucka i arbetstid sammanträffar.

Iklädd och välklädd i min för säsongen nya teddyjacket. Och jäklar i havet vilket kap den jackan är. Jag känner mig så klädd, så rätt och bekväm i den. Som bonus finns inte tillstymmelse till att frysa i den. Inte än iallafall. Kan tänkas att den får bli under en jacka vid vinterns kyligaste dagar. Kan tänka att den kommer passa lika bra där under också!

Min teddyjacket hittar ni HÄR

Så hörrni, fundera vilka kap ni innehar.
Och behöver ni fler upppiggande kap kan ni alltid shoppa nya!
 Bubbleroom.se har ett fantastiskt utbud och sortiment!

Kanske kan tanken på dem också pigga upp i den grå hösttiden.
   Take care!
Kram A.