Det finns ett lugn i skog och mark som ger. Ger gott för många sinnen. Så här års är färgskalan på träden så otroligt vackra. Skiftningar i färg på träd och mark är som ett konstverk för ögat. Som att det talar till oss att se men inte tala . Att gå i sin egna tankar utan att tala med andra eller att lyssna på musik eller podd. Att bara låta naturen tala till mig och ge mig lugn. En gudakraft! Inandningen tar djupa tag och andas in den nyregnade grönskan. Finns det någon mer kraftfull doft än just nyregnad skog och mark? Det behovs inga långa stunder, men stunderna behövs. Lugnet skapar nya tankar. Och just tillgången till nya tankar ger möjlighet till att göra nytt, Ni vet att inte göra som jag alltid har gjort kräver tillgång till nya tankar. Hur öppen är du för nya tankar? Hur skaffar du dig nya tankar? Öppna sinnen ihop med höst i naturen en gudakraft. Take Care! Kram A.