Det blev ett spännande presidentval i USA som pågått hela dygnet men fortfarande inte är klart. Ett riktigt långkörarval kan man säga. Jag har följt sändningarna lite till och från under arbetsdagen. Släpper det nu. Det är som det är och tja, världen är på sitt sätt upp och ner med åldriga herrar som inte varvar ner och ett virus dom skenar. My good, så mycket som skett senaste tiden som jag inte ens tänkt kunnat hända. På sitt sätt märkligt och på sitt sätt en påminnelse om att lägga fokus på det jag kan påverka. Resten Ska jag enbart förhålla mig till på bästa sätt Kikar ut genom sovrumsfönstret. Månen i fullt sken nästan talar till mig. Vackert mäktigt och rofyllt på samma gång. Kom att tänka på en boktitel, bland de bästa högläsningsböckerna jag visste som mindre: ”Det blåser på månen” Läs den för era barn eller barnbarn. Passar killar som tjejer. En gång i tiden var vi en hel klass som satt helt tyst och lyssnade med spänning till frökens högläsning ur denna bok. Ikväll ser det ut att blåsa på månen. Jag blickar länge och väl upp mot den svarta himlen med månen i centrum. Månen är vacker ikväll. Och jag är säker . Det blåser på månen och inte bara ikväll. Imorgon blir det förhoppningsvärt uppsättning av nytt i tavelväg på väggarna. Skitsnygga grejer, så häng med! Take Care ! Kram A.