(Innehåller reklam för Hudoteket)

Sen kväll eller tidig natt här i våningen igen.
Tänkte att jag skulle varit i säng tidigare, men fix och trix efter lång arbetsdag och några telesamtal senare så klockan slagen över midnatt igen! Det går fort när man har roligt ! Eller är det enbart energikraften som kommer fram nattetid som får dygnet att bli så här sent?

 

Fint ikväll med lite snöflingor ringlandes i skyn.
Det ljusar upp den mörka himlen.


Stod ute en sväng på balkongen och spanade på snöflingornas dans. Sen blev det kvällsrutin och så hamnade jag här. I säng med bloggen . Testar förresten lite nya produkter från för mig nya hudvårdsmärken. Bla 2 nya cerum. Måste säga att det där med serum gör väljödans gott för huden!

Här är de- mina 2 nya favoritflaskor. Visst är de lyxigt fina i färgen?

Radiance serum och Collagen Triple Boost från Exuviance.
Definitivt två nya favoriter i badrumsskåpet!

Serum nr 1 Radiance serum Ett fuktgivande serum som ger huden massor av fukt. Passar alla hudtyper. 

Jag tar detta serum vid morgonrutinerna.

Serum nr 2: Collagen Triple Boost: ett serum som passar alla oss som önskar en fastigare och fylligare hud!

Detta serum tar jag efter rengörng och innan fukt på kvällen.

 

Jag riktigt känner hur väl bägge serumen tränger in i min nu och skapar gott!

Ni hittar dess två serum och fler produkter från bla Exuviance HÄR

Behöver också er hud påfyllning?

Rekomenderar varmt att testa serm! 

Take Care! Kram A.