Regnet piskar mot fönsterrutorna i den sena kvällningen. Fokuserar på den sköna känslan av att vara inomhus. Tacksam över soffans mjukhet, filtens värmande och tv:ns surrande . Måndag har strax passerat , Jag hör sandbilarna köra om vartannat. Det ska frysa på. Rejält så också. Och halkolyckor vill vi undvika i vanliga fall, i år mer än annars. Sandbilarna gör vad de kan för att förebygga halkan och hjälpa vården och oss. Var samhället tacksam till dessa tjänster och verktyg som leder väl Kikar på ungdomarna på bilden. Fina ungdomar. Vad ser du? Det där hur vi förhåller oss till en bild, till ett ord, till ett antal, till varandra etc ser såååå olika ut! Hur som är frågan dom kan ge ett ev svar, bättre än att idissla efter antaganden och föra det vidare genom tro ogrundad på fakta. Antaganden borde vara till för att lösas upp hELT. Och sedan kan ny fri historia skapas. Fortsatt god afton till er! Take Care! Kram A.