Hörrni, ibland tänker jag på vad en pandemi som den vi lever i nu, kan föra med sig av gott. Många av oss har genomgått både blod, svett och tårar under pandemin. Jobbuppdrag som minskats eller upphört & smitta som kommer närmare. Närstående som också drabbas och kanske tom avlidit. Men vet ni, det finns också gott som kommer ur detta. Bara vi letar efter det. Nya promenad slingor har dykt upp. Och därmed nytt att skåda. Kolla in så mysigt! Kanske hade det funnits där även utan pandemin, men iaf jag hade nog inte promenerat förbi det och därmed inte låtit ögat charmats av detta! Vad sägs om en sittning här? Det finns så många nya rutiner som kan sättas, som gynnar oss. Och som också kan efterleva pandemin. Vi har tiden nu på ett helt annat sätt. Ta den tillvara gör den till din. Oavsett landskap promenera mera! Bra och gott för kropp och själ. I mitt landskap känner jag mig mer nära våren för varje steg jag tar utomhus bland gröna gräsmattor så här års.. märkligt men sant. Take Care! Kram A.