Det är morgon. Landet ligger mörkt. Kaffet doftar. Ljusen är tända. Ser inte ett smack i morgonmörkret annars. Hur som är det definitivt inte lockande att ge sig ut.. Eller ? Jag menar om inte jobbet kallar så klart. Tänker att om tiden ändå passar så är det en bra start på dagen att ha börjat stega samtidigt som dagen börjar.. stegandet och dagen går då liksom hand i hand. Väl påpaltad. Årstiden kräver det. Iallafall för mig. Jag är inte den varmblodiga typen. Varm jacka. Mössa. Handskar. Halsduk. Och inte att förglömma underställ. Jag är klädd för stegande och för att skapa mig en skön känsla i dagens början. Och det är just den sköna känslan som driver mig i mångt och mycket och även i mitt stegande. Efteråt mina vänner. Känslan efteråt en powerwalk. Rosig om kinderna. Svettpärlor på ryggen. Tårtbitar som gör känslan efteråt god. Rörelseglädje behöver inte vara av stora mått. 20 minuter att starta dagen med i ett alldeles gratis landskap . Take Care! Kram A.