Snön ringlade sig i luften när jag vaknade i morse. Igen. Hur väl jag sen än vet att snön ska ner så här års så är just vintertid min mest bekväma årstid. I tanken har jag mer hopp om vårens intrång nu. Tänk värme solljus. Kaffe på en bänk! Som jag längtar! Snöflingorna har nu avtagit . Ett tunnare täcke pryder marken. Det ser kallt ut. Brr! Skön iallafall att vara så till åldern att långkalsonger inte möter några hinder att dra på när det är dags att bege sig ut. Det kyliga draget från fönstren har fått mina gröna växter att frysa. Låter de stå kvar till vårsolen kommer. Tacksam iallafall över en trivsam inomhus arena som får mig att trivas och må gott. Har jag sagt att jag har börjat att stoppa in mer trä ihop med med min svarta inredning. Hur fint? Små som stora träfärgade detaljer. Thats it! Wow vad det förhöjer inredningen. Känns enkelt och tillbaka till naturen på något vis! Ska leta mer sånt . Loppisfynd över nätet är bra för förnyelse av prylar. Hållbart! Take Care! Kram A.